PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan!

Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Jäseniä 43
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.

Kommentti tapahtumaan

Valmentaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Anu

ILOISIA UUTISIA:

Joukkueen JoJo-pulma on ratkennut. Meillä on tästä lähtien kaksi tehokasta naista johdossa; Anu Reunanen (joo, en vaan pystynyt jättämään joukkuetta kuitenkaan :) ) ja Anna Räisänen (Jessen äiti). Sitoudumme vetämään joukkuetta seuraavan vuoden, sillä ehdolla, että saamme lisäapuja muista vanhemmista.
Jos kaikki tekevät vaikka ihan vähän, niin tämä ei ole kenellekään liian kuormittavaa!
Muita nimettyjä:
Mikko Hakala (rahastonhoitaja)
Elias Einiö (valmentaja/valmennusvastaava)
Jari Matero (varustevastaava)
Elina Turunen (uudet pelaajat)

Lisäksi tarvitsemme:
2 x peliryhmävastaavan joka tarkkailee oman ryhmänsä tilannetta pelien, turnauksien ja treenien suhteen, että siellä on aina tarpeeksi pelaajia ja valmentaja in. Lisäksi printtaa sen pöytäkirjan piirisarjan peleihin (Ja voi aina välillä tarkistaa onko tiedot syötetty oikein nimenhuutoon.) Jos ei ole printteriä, voi tähän kuitenkin ryhtyä ja toinen vastaava hoitaa tämän!
SINISET: Tiina Uusiaho + ?
VALKOISET: ? + ?
ORANSSIT: Tiina? + ?

1 x huoltajat per peliryhmä, jonka tärkein työ on varmistaa, että EA-laukku + viirit ovat ajan tasalla ja kulkeutuvat aina peleihin jonkun mukana (jos ei itse tule).

2 x turnausvastaavat, 2 x pelireissu- + leirivastaavat, 2 x kahvilavastaavat.

Kauniisti pyydämme, että jokainen valitsisi jonkun tehtävän vapaaehtoisesti. Kiitos niille jotka jo tekevät asioita joukkueen eteen, arvostamme sitä valtavasti.

Toivotetaan Anna lämpimästi tervetulleeksi!

T.Anu

Lue loput viestit