Jari

Moikka,

Olen saanut tänään tietää, että seuraava PPJ-kotipelipaitojen kollektiivinen tilaus tehdään syyskuussa.

Ilmoitattehan, mikäli lapsenne tarvitsee uuden kotipelipaidan.

Uusi kotipelipaita on slim fit-mallia ja olen ymmärtänyt sen olevan tiukahko, joten kannattaa ottaa hieman normaalia isompi koko.

Terv. Jari aka Vava

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi y'all,

I have learned today that the next collective PPJ home jersey order will be placed in September.

Please let me know should you kid need a new home jersey.

Please notice that the new home jersey is a slim fit model and I have understood it to be a bit tight so I would recommend you to choose a size a bit larger than you would normally choose.

Please do not hesitate to contact should you have questions or comments to the above.

Best regards, Jari aka Vava

Alvar

Hei! Alvar Pulkkinen 39 tarvitsee myös uuden paidan. Koon ilmoittelen, kun/ jos paitaa on ollut mahdollista käydä sovittamassa.

Jari

Moikka,

alla vielä viesti PPJ:n pää-Vavalta...

"Hei

Uudet kotipelipaidat (uusi leikkaus/hengittävämpi materiaali) on nyt testattu ja ne on todettu hyväksi. Koska malli muuttuu toiveiden mukaan kapeammaksi paitatoimittaja on tilannut meille sovituspaidat, yhden jokaista kokoa. Saamme sovitupaidat elokuun lopussa. Ne ovat sen jälkeen sovitettavissa Hernesaaressa. Laitan vielä tarkemmat ohjeet missä paidat ovat.

Koska paitojen mitoitus muuttuu on tärkeää että, pelaajat sovittavat uudet paidat ennen tilausta. Tällä varmistamme, että emme tilaa väärän kokoisia paitoja.

Seuraava tilaus tehdään syyskuun lopussa. Paitojen toimitusaika on 4-6 viikkoa toimituksesta.

Jatkossa tilaamme paitoja joka toinen kuukausi. Paitoja tilataan syys-, marras-, tammi-, maaliskuussa jne

Viimeinen tilauspäivä on aina kuukauden viimeinen päivä."

t. Jari

Anu

huomenna alkaa Pingviini! valmentajina Lauantaina Rollet&Messit: Julius, Neymarit: Adel. Sunnuntaina Rollet ja Messit: Adel ja Neymarit: Julius. Nähdään paikanpäällä aika 35min ennen ensimmäisen pelin alkua❤

Hei, huomenna alkaa Pingviini

Anu

12.9. HJK-HIFK DERBY in Töölö. we can go the whole team there to watch the game together, anyone interested? I can buy the tickets for everyone who wants to join.

Samuel

Samuel B olis tulossa, itse olen reissussa. Voitko ottaa mukaan?

Ehdottomasti voin ❤

Anu

HUOMINEN VANH.ILTA SIIRRETTY SYYSKUULLE - TOMORROWS PARENTS EVENING TRANSFERRED TO SEPTEMBER! WE WANT TO FIX EVERYTHING BEFORE GATHERING