Anu

Hey all! I have now added 3 cafeterias to Nimenhuuto, one per each group. Please check and enroll asap. like this it is not too jobby because it is ONLY one weekend per family (except me and Tiina...) So please pick a selling shift and write to comments what you will bake / bring.
If you are not able to attend to the pointed weekend, please enroll to another group´s cafeteria (I will be watching ;) ) We are aiming for 100% participant for this. We really need the money, this is purely for boys wellbeing <3

I am also trying to organize the Halloween / season ending party 3rd or 4th of November, just needing a space for that. It will be "nyyttärimeininki" so please stay in tune.

br
anu

Fabian

Hei,

Talven treeniryhmät ovat seuraavanlaiset, The training groups for the winter season are as follows:

Ryhmä 1: Aaron, Ilmo, Kaspar, Otso, Lenni, Noah, Rami, Patrik, Okko, Samuel B, Sebu J, Sebu, Omar, Jesse, Topi, Calvin (16 Pelaajaa)

Ryhmä 2: Maksim, Alvar P, Benjamin, Viljo, Oliver, Samuel U, Noel, Joel, Esko, Alvar D, Antti, Erik, Hugo, Meshal, Milo, Ralph, Pedram, Jaroslav (18 pelaajaa)

Noah

Hei, Noah has a paid after school activity every Tuesday that ends at 345pm until end of November. Is it fine that he joins group 2 every Tuesday and group 1 for fridays?

Anu

Hei, talviaikataulu tulee voimaan 16.10. alkaen yritän laittaa treenit tänne asap. Ryhmäjako tulee valkuikta toivottavasti asap :-). Winter season 16.10. Onwards.Training groups will be defined by coaches asap.
Please let me know asap if you are not able to participate to Saturday tournament, there are 2 boys in cue for that, thanks! Iloista keskiviikkoiltaa, t.Anu

Tiina

Ehkä syysloman jälkeen, 23.10. alkaen?

Anu

PPJ.n tukirahaston haku jälleen auki! PPJ Fund open to apply 1.-23.10.
PPJ Tukirahaston hakuaika 1.10.- 23.10. asti. Tukea haetaan lomakkeella joka löytyy täältä:
Please apply from here:

"PPJ päätti syyskokouksessaan 2016 perustaa rahaston ja aktivoida seuran kannatusjäsenyyden tuoton rahaston käyttöön. Rahastoon kerätään lisää varoja tulevaisuudessa myös erilaisilla tapahtumilla ja muilla varainhankintakeinoilla. PPJ Tukirahasto haluaa auttaa pelaajia, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Perusajatuksena rahastossa on se, että tukea myönnetään etukäteen jo tiedossa oleviin tuleviin maksuihin kertaluonteisesti eli aiemmin syntyneitä maksurästejä sillä ei voi kuitata. Maksuvaikeustilanteet pyritään selvittämään kokonaisvaltaisesti pelaajan perheen ja/tai joukkueenjohtajan kanssa sekä kartoittamaan muiden tukimahdollisuuksien käyttö.

Rahastotyöryhmä määrittelee vuosittain avustusten jakoperusteet, joita voivat olla mm. pelaajan sosioekonominen tausta sekä pelaajan aktiivisuus ja sitoutuneisuus. Avustusten myöntämisestä päättää rahastotyöryhmä. Myönnettävät avustussummat riippuvat kannatusjäsenten + lahjoitusten maksuista sekä hakemusten määrästä. Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti. Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat. Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin. Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja. Tuen saamisessa ensi sijalla ovat lapset ja nuoret.”
Yhteistyöterveisin,

Anna/PPJ Hallitus ja PPJ Tukirahaston tiimi

tukirahasto(miuku)ppj(piste)fi

Anu

Kaikki jotka haluavat ilmoittautua PPJ.n taitokisoihin, tänään pitää ilmoittaa eteenpäin osallistujat. Nyt meillä listoilla Otso, Aaron, Pate ja Omar. Muita? Today is the deadline to register for PPJ skill competition. Please let me know if you want to join!

Samuel

Noah, Lenni ja Ilmo :)