Anu

Eira 2008 jojon terveiset:

Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat.

4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastaneita ja moni siltä väliltä. Mukana on muutamia eri kansallisuuksia. Valmennuksessa ja peleissä kielemme on suomi. Viestinnässämme pyrimme pitämään huolta myös englanninkielisten tarpeista.
Joukkueesta ja sen arvoista

PPJ seurana ja 08 Eira sen joukkueena toteuttaa SPLn arvoja ja toimintamalleja. Taatakseen mahdollisimman paljon onnistumisen tuntemuksia pelaajillemme ja voimistaaksemme yhteenkuuluvuuden tunnetta, olemme jo aiemmin purkaneet vanhat tasoryhmät ja siirtäneet sivuun peliryhmät: vastuuvalmentajamme valitsee pelitapahtumaan ilmoittautuneista pelaajista näkemyksensä mukaan kuhunkin pelitapahtumaan sopivimmat pelaajat - se on toiminut.Meillä on joukkueessamme käytössä kaikki pelaa -toimintamalli. Käytämme ammattivalmentajia, ollen avoimia myös nuoren valmentajapolven toimintaamme mukaan ottamiselle ja näiden kehittämiselle. Liikkuessamme 08 eiralaisena kentillä ja peleissä tuomaria/ pelinohjaajia ja vastustajia tulee kunnioittaa. Käyttäydymme hyvin pelikentällä, pelin päätyttyä ja kentän ulkopuolella.

Meillä on muitakin arvoja ja omaa toimintakoodistoa:

Puhumme selvyyden vuoksi suomea.

Meillä ei kiroilla.

Kaveria autetaan.

Toista tulee kunnioittaa.

Valmentajia ja jojoja kuunnellaan ja totellaan.

Tärkein sääntö pelaajille ja pelaajien huoltajille on:

Kaikenlaiseen kiusaamiseen on nollatoleranssi! Jokaisella on oikeus oman henkilön koskemattomuuteen sekä olla oma itsensä ja harjoitella rauhassa kehittäen taitojaan upean joukkuelajin ja kivojen kavereiden parissa. Minkäänlaista kiusaamista millään tasolla ei hyväksytä. Kiusaamisella on aina seuraamuksensa. Minkäänlaista henkistä tai fyysistä kiusaamista, uhkailua, mussutusta, avautumista ja nimittelyä tai rasistista käytöstä ei saa toista lasta tai aikuista kohtaan esittää tai tehdä. Luonnollisesti mahdolliset tilanteet pyritään selvittämään heti, jotta ne eivät kumuloidu. Joukkueemme pelaajia tämä säännöstö koskee myös siviilissä niin kaduilla kuin koulussa!

Negatiivisen ilmapiirin luomiseen puututaan aina ja heti.

Arvostaen toisiamme ongelmatilanteiden ratkaisu on helpompaa ja ikäviltä seuraamuksilta vältytään. Käytettävissä olevana keinona on mm. joukkueen toiminnasta poissulkeminen/ erottaminen tai muut lievemmät kurinpidolliset seuraukset jotka aina perustellaan - tapauksesta riippuen - joukkueenjohdon toimesta pelaajalle huoltajan läsnäollessa tai huoltajalle pelaajan läsnäollessa.

Aikuinen saa kannustaa ja positiivisesti tukea - ei kuitenkaan ohjata peliä, pelaajaa tai valmentajaa harjoituksissa tai pelitapahtumissa kentänlaidalta. Tuomaria/ pelin ohjaajia ja vastustajia sekä näiden kannattajia tulee kunnioittaa.

Valmentajille ja vapaaehtoisille taataan työrauha ja mahdollisuus suoriutua lasten eteen tehtävässä työssä. Taatakseen nuorille pelaajillemme hyvän kasvualustan joukkueessamme aikuiset toimivat positiivisina esimerkkeinä. Tyytymättömyydestään joukkueen toimintaa kohtaan tulee kertoa joukkueen johdolle eikä jäädä pähkäilemään tai kylvämään eripuraa, me emme voi selvittää asiaa tai korjata epäkohtaa ellemme tunnista mahdollista virhettä. Asiansa voi aina esittää rakentavasti ja harkitusti, myös kirjallisena sivistyneesti.

Meillä 08 Eirassa vastuuvalmentajan pelaajavalintoja pelitapahtumiin kunnioitetaan ja niistä ei purnata, tämä koskee vanhempien lisäksi pelaajia. Asiaton käytös joukkueemme eteen toimivia nimettyjä vapaaehtoisia tai työsuhteessa olevia toimijoita kohtaan johtaa perheen välittömään joukkueen toiminnasta poissulkemiseen. Itseaiheutetussa poissulkemistilanteessa ei joukkueella ole velvollisuutta vastata reklamaatioihin aiemmin joukkueelle maksetuista varoista tai ennakkomaksuista.

Edellämainittuihin asioihin tulee jokaisen pelaajan ja pelaajan vanhemman/ huoltajan sitoutua pelaajan joukkueeseemme tullessa ja siihen tai sen tapahtumiin perheenjäsenenä osallistuessa. Nämä asiat on tietoon saatettu ja näistä ei tingitä. Koskaan.

Vanhempien vapaaehtoisuus;

Meillä saa osallistua toimintaan! Me toivomme apua ja tarvitsemme sitä.

Meillä on aktiivisesti joukkueen eteen vapaaehtoista työtä tekeviä vanhempia joukkueenjohtajana, varainhoitajana, paita/ varustevastaavana, road managerina, maalitilaston hoitajana/bloggerina ( tiedottajakin on ollut) jne.

Myös joukkueen tapahtumat: Vanhempien infotilaisuudet, varainhankinta, kauden päättäjäiset/ avajaiset hoituvat vanhempien (sekä mahdollisesti heidän kontaktiensa) sponsoroimana ja talkoovoimin. Vanhempia on myös tarvittaessa pyydetty mukaan auttamaan valmentajiamme mm. isommissa turnauksissa mm. logistiikka-apuna.

Kaikkea tätä ja paljon muuta hyvää...

Vielä kerran: Tervetuloa joukkueeseen uudet 08 Eira pelalaajat ja vanhemmat.
Marko Suominen
Joukkueenjohtaja

Pedram

Missä tasossa Pedram on

Anna

Hei, Pedram voi ilmoittautua kaikkiin 3 ja 4 tason otteluihin.

Aaron

Hei, 2008 Eira-yhdistymiskokous 11.6.2018

Kiitos kaikille osallistujille, tässä nopea memo niille, jotka eivät päässeet paikalle:

Aloitamme yhdessä elokuun alusta, piirisarjan pelithän alkavat jo ennen koulun alkua ja luultavasti treenitkin. Yhdistämme Nimenhuudon jotenkin tai saatte kutsun uuteen Nimenhuutoon kesän aikana. Sieltä näkyy kaikki aikataulut.

Treenit menevät elokuusta lähtien 2 krt viikko:
keskiviikkoisin klo 15-16.30 Tehtaanpuisto
sunnuntaisin klo 18.30 -20 Tehtaanpuisto

Syksyllä treenataan näillä näkymin Hernesaaressa 2 x viikossa.
Pelinumeroihin ei tarvita muutosta heti, ei väliä vaikka päällekkäisiä numeroita tässä vaiheessa.

Eirassa EI ole tasoryhmiä, eli menemme syksyllä neljällä joukkueella piirisarjaan (tasot 1-4). Vanhemmat voivat vähän päätellä mihin oma lapsi kuuluu, jos ei mitään hajua, kannattaa kysyä Tommilta (vastuuvalmentaja) neuvoa.

HesaCup menemme omilla joukkueillamme!

If you want this to be translated to English, please contact Anna or Anu :)
but shortly:
We will join with Eira August onwards, trainings will be on Wednesday at 15-16.30 and Sunday at 18.30-20 in Tehtaanpuisto.
You will get an Access to Eira Nimenhuuto during the summer, there is more information :)

HelsinkiCup will be played with our JäRu teams.

br
Anu ja Anna

Anu

Hei kaikki ihanat vanhemmat ja muut lastenne tärkeät aikuiset.

Olemme olleet yhdessä tällä joukkueella (PPJ RL/J/JäRu 07/08) kuusi vuotta. Tässä ajassa pojat ovat varttuneet suloisista pikkupojista reippaiksi esiteineiksi. Muistan vieläkin ne ensimmäiset treenit keskellä Jätkäsaaren työmaata, oliko se joskus elokuussa vuonna 2012, aurinko paistoi, pojat olivat futisriemua täynnä ja peliliivit laahasivat maata <3. Siitä päivästä lähtien meidän sisukas kyläjoukkueemme on ollut kasassa ja takana on aikamoisen tapahtumarikas kuusi vuotta yhdessä.
Nyt olemme kuitenkin tulleet tilanteeseen, jossa pieni kaupunginosajoukkueemme ei pysty tarjoamaan tasalaatuista ja omantasoista harrastamista pelaajillemme ja ikäerotkin (2008 vs 2007) alkavat painaa.
Siksi olemmekin päättäneet yhdistää voimamme Eira 2008.n ja Eira 2007.n kanssa. Eli 2008 syntyneet JäRulaiset siirtyvät Eira 2008-joukkueeseen ja 2007 syntyneet JäRulaiset siirtyvät Eira 2007-joukkueeseen. Molemmissa meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi ja näemme tämän erittäin positiivisena asiana sekä PPJ.n että molempien joukkueiden poikien osalta.

Muutama käytännönasia:
- Kesä menee vanhoilla joukkueilla, me osallistumme HesaCupiin kahdella joukkueella, Siniset (2007) ja Valkoiset (2008) – joukkuejaot, kuten ennenkin, ilmoitetaan valmentajien kautta
- Liitymme Eiran treeneihin (treenivuorot näillä näkymin Eiran joukkueiden treeniaikataulun mukaan), aikataulut käydään läpi vanhempainilloissa/nimenhuudossa.
- Eiralla on suhteellisen sama kulurakenne kuin meillä, joten tiedossa ei ole mitään suuria eroja maksuissa ainakaan lähitulevaisuudessa. Molemmat joukkueet avaavat omat maksupolitiikkansa vanhempainilloissa / tiedotteissa.
- Pyrimme siirtämään valmentajat poikien mukana molempiin joukkueisiin

2008:
- Järjestämme 2008:en Vanhempainillan yhdessä Eira 2008.n kanssa ma 11.6. klo 18.30 -> kerhohuoneella Selkämerenkatu 13 sisäpiha. Siellä kerromme lisää joukkueen filosofiasta ja mitä siirto tarkoittaa esim. syksyn pelien osalta. Lisäksi siellä esitellään Eira 2008.n toimihenkilöt ja valkut mahdollisuuksien mukaan. Voitte nyt jo miettiä kysymyksiä valmiiksi 😊. Jos et pääse paikalle, teemme tiedotteen asiasta kaikille asianosaisille
- Ainakin Eira 2008.lla on ollut ilmainen maalivahtikoulu halukkaille
- Syksyn piirisarjaan menemme Eirana – Eira avaa tätäkin asiaa maanantaina
- Eerikkilän vedämme yhdessä Eira 2008.n kanssa, Tommin ja Juliuksen johdolla
- Mietitään yhdessä keinoja tehdä siirrosta mahdollisimman luonteva ja hauska – ajatuksia tästäkin otetaan vastaan
- Jojoina Marko Suominen ja Sami Aurejärvi

2007:
- Järjestämme jonkun kivan pienen yhteisjutun Eira 2007 poikien kanssa Ahvenanmaalla. Lisäksi keksimme jotain kivaa syksyksi joukkueen yhdistämiseksi ja poikien tutustuttamiseksi toisiinsa.
- Syksyn piirisarjaan menemme kahdella Eiran joukkueella, lisäksi turnauksia ja muita pelejä.
- Järjestämme lisäksi vanhempainillan jossain vaiheessa
- JoJoina Eirassa Margareta Björksten ja Johanna Pikkarainen, valmennuksen tukena Mikko Koivu. Eiran jojo-Markon terveiset tulossa vielä erikseen :)

ps. kiitos kaikille lapsille ja vanhemmille joustoista ja paikkauksista tänä keväänä! Meillä on mieletön osallistumisprosentti ja hyvä henki ryhmien välillä. Lisäksi kyyti- /metroryhmämme on toiminut upeasti, olemme aina saaneet pojat peleihin yhteisvoimin. Tästä erityiskiitos menee myös valmentajillemme, jotka kuljettavat konklaaviamme mukanaan pelistä toiseen metrolla ja omilla autoillaan. Viedään tämä hyvä henki mukanamme Eiraan!

******

Hi all,

we have been together now for 6 years. It has been a wonderful ride, but now it is time to move on.

We have decided to unite 2 districts (JäRu & Eira) and our JäRu 07/08 boys are transferring to PPJ Eira 2007 and PPJ Eira 2008. (2008 born to Eira 2008 and 2007 born to Eira 2007).

This will be effective 1st of August 2018 onwards. HelsinkiCup will be played with the old teams.

You are welcome to Parental Meeting (for all 2008 players) on Monday 11th at 18:30 in Selkämerenkatu 13 (inner yard) hobby house. If you are not able to make it to the meeting next Monday, we will send out a memo after the meeting.
More information: Anna 0405397665 and Anu 0504871926
Eira is welcoming us to their teams, this will be great thing!

BR
Anu ja Anna

Otso

Kiitos Anu ja Anna. Olette tainneetkin tätä jo hetken valmistella, hyvä niin. :) Kiitos teille kaikille näistä ihanista vuosista, on ollut aivan mahtavaa seurata poikien kasvamista neljä vuotiaista naperoista tähän päivään saakka. Monenlaisia asioita on matkaan mahtunut, suurin osa niistä Super positiivisia. Ja kiitos teille joukkueen eteen paljon työtä tehneet valmentajat ja joukkueenjohtajat. Olette tehneet ja teette arvokasta työtä ja mahdollistatte työllänne poikien harrastuksen ja kehittymisen tykkäämänsä lajin parissa. Eiköhän vielä järjestetä jotkut jätskikekkerit vanhalla jengilla HesaCupin jälkeen ja sitten jälleen uudet kekkerit koko uudella Järu-Eira -porukalla.

Noel

Tosiaan eilen oli taas HJK:n joukkue kuulemma taas rikkonut paljon mm. Noel ( joka ei yleensä vähästä hätkähdä) ei nyt pysty edes kävelemään kunnolla kun polveen oli tultu suoraan nappiksilla. Mikä idea siinä on että tuon ikäiset laitetaan hajottamaan vastustajien paikat? Ei ollut eka kerta kun HJK:n pelistä tulee tämmöistä palautetta.

Oliver

Siis apua!

Aaron

Pistä palautetta piiriin, törkeää. tsemppiä Noelille!! t,Anu

Anu

Tänään ei treenejä, no trainings today!
Everyone: Please put yourself in to the Orange game.