Noel

Moikka,

Sain eilen tilatut kotipelipaidat. Tuon ne huomenna treeneihin (jos Noel on terveenä) ja jakelen ne siellä.

T. Jari

Jari

Moikka,

vielä on kaksi pelipaitaa antamatta.

Erik Elsinen ja Viljo Äänismaa, voitte tulla noutamaan paidat osoitteesta Välimerenkatu 4 B sitten kun ehditte. Tai laittakaa tietoa, jos olette tulossa treeneihin niin laitan Noelin mukaan.

t. Jari

PELIPASSI-&JÄSENMAKSUASIAA:

Jäsenmaksut ja pelipassit
PPJ:n syyskokouksessa päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksun hinnaksi 130 euroa.
Vuoden 2018 pelipassien ja vakuutusten myyminen alkaa 7.12. Vakuutus ja pelipassi ovat voimassa *maksuhetkestä vuoden 2018 loppuun. Joukkueet voivat aloittaa maksujen keräämisen heti. Pelipassin on hyvä olla voimaassa 1.1.2018 alkaen, eli siksi kannattaa maksaa mahdollisimman pian - tämä on hyvä joululahjaidea isovanhemmilta, kummeilta jne.
*Maksuhetki = Pelipassi kirjataan palloliiton pelipaikkajärjestelmään.

MEILLÄ HINNAKSI TULEE 159€ VAKUUTUKSEN KANSSA. ILMAN VAKUUTUSTA 155€. Price will be 159€ with the insurance and 155€ without the insurance.

MIKKO LÄHETTÄÄ NYT KAIKILLE 159€ LASKUN, JOS JOKU EI EHDOTTOMASTI HALUA VAKUUTUSTA NIIN YHTEYS MIKKOON. Suosittelemme vakuutusta kuitenkin.

UUSILTA KAIKKI TIEDOT, VANHOILTA JOS JOKU ON MUUTTUNUT JA OTTAAKO VAKUUTUSTA VAI EI.
Pelaajan Etu- ja sukunimi
o HETU (Uusilta pelaajilta HETU, vanhoilta syntymäaika)
o Osoite
o Puhelinnumero (huoltaja tai pelaaja) (ehdottomasti oltava mukana)
o Sähköposti (huoltaja tai pelaaja) (ehdottomasti oltava mukana)
o Vakuutus ja tieto siitä minkälainen vakuutus TAI Ei vakuutusta ja pelaajan oman vakuutuksen tiedot.

UUDET PELAAJAT ja muutokset Annalle:
annariikka(miuku)yahoo(piste)com

ILOISIA UUTISIA:

Joukkueen JoJo-pulma on ratkennut. Meillä on tästä lähtien kaksi tehokasta naista johdossa; Anu Reunanen (joo, en vaan pystynyt jättämään joukkuetta kuitenkaan :) ) ja Anna Räisänen (Jessen äiti). Sitoudumme vetämään joukkuetta seuraavan vuoden, sillä ehdolla, että saamme lisäapuja muista vanhemmista.
Jos kaikki tekevät vaikka ihan vähän, niin tämä ei ole kenellekään liian kuormittavaa!
Muita nimettyjä:
Mikko Hakala (rahastonhoitaja)
Elias Einiö (valmentaja/valmennusvastaava)
Jari Matero (varustevastaava)
Elina Turunen (uudet pelaajat)

Lisäksi tarvitsemme:
2 x peliryhmävastaavan joka tarkkailee oman ryhmänsä tilannetta pelien, turnauksien ja treenien suhteen, että siellä on aina tarpeeksi pelaajia ja valmentaja in. Lisäksi printtaa sen pöytäkirjan piirisarjan peleihin (Ja voi aina välillä tarkistaa onko tiedot syötetty oikein nimenhuutoon.) Jos ei ole printteriä, voi tähän kuitenkin ryhtyä ja toinen vastaava hoitaa tämän!
SINISET: Tiina Uusiaho + ?
VALKOISET: ? + ?
ORANSSIT: Tiina? + ?

1 x huoltajat per peliryhmä, jonka tärkein työ on varmistaa, että EA-laukku + viirit ovat ajan tasalla ja kulkeutuvat aina peleihin jonkun mukana (jos ei itse tule).

2 x turnausvastaavat, 2 x pelireissu- + leirivastaavat, 2 x kahvilavastaavat.

Kauniisti pyydämme, että jokainen valitsisi jonkun tehtävän vapaaehtoisesti. Kiitos niille jotka jo tekevät asioita joukkueen eteen, arvostamme sitä valtavasti.

Toivotetaan Anna lämpimästi tervetulleeksi!

T.Anu

Omar

Moi Julle! Onko pe valkoisten pelin kokoonpano in pelaajat?

Julius

Ehdottomasti!

Omar

Kiitos !! :)

PPJ Tehotreenit

Pelaaja! Onko sinulla kova halu kehittyä nopeammassa tahdissa, kuin koskaan aiemmin? Jos on, ilmoittaudu mukaan PPJ:n iltapäivisin järjestettäviin tehotreeneihin. PPJ:n tehotreenit järjestetään Erkkeri-hallissa koko talven ajan. Treenit on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat maksimoida oman kehityksensä jalkapalloilijana. Harjoituksissa keskitytään pelaajien osa-alueisiin monipuolisesti ja mielekkäällä tavalla. Harjoittelun rakenteeseen vaikuttaa olennaisesti pelureiden omat toiveet. Tehotreenien jälkeen jaksat vielä illalla harjoitella omissa joukkueen harjoituksissa täyspainoisesti. Voit valita haluatko käydä Tehotreeneissä yksi tai kaksi kertaa viikossa.
Valmentaja: Charles Figho (UEFA B)

Paikka: Erkkerihalli

Ikäluokat: 2009-2006

Harjoitusaikataulu:
Ikäluokat:: 2010-09 syntyneet
Maanantaisin 14.45-15.45
Ikäluokat:: 2008-06 syntyneet
Maanantaisin 15.45-16.45

Ikäluokat:: 2010-09 syntyneet
Tiistaisin 14.45-15.45
Ikäluokat:: 2008-06 syntyneet
Tiistaisin 15.45-16.45

Alkaen maanantaina 27.marraskuusta. Tehotreenit loppuu 22. maaliskuuta 2018. Lomajaksot 18.12.17-15.1.18 ja 19.2.18-25.2.18.

Harjoituksiin otetaan mukaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kerho järjestetään jos kerhoon saadaan mukaan 9 pelaajaa.

Hinnat:
1 kerran viikossa: 70€
2 kertaa viikossa: 140€

ILMOITTAUDU: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=79975CDBD002BA70C22581AD003E8046